Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Керменчицька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04340891) був реорганізований і увійшов до складу Старомлинівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Обговорення виготовленого проекту генерального плану селища Новодонецьке

Для врахування інтересів громади КЕРМЕНЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА оголошує обговорення виготовлених проектів генеральних планів селища Новодонецьке та села Новомайорське Великоновосілківського району Донецької області. З матеріалами проектів генеральних планів селища Новодонецьке та села Новомайорське можна ознайомитися на офіційному сайті сільської ради та в приміщенні сільської ради.

Строки ознайомлення з проектами генеральних планів селища Новодонецьке та села Новомайорське для врахування громадських інтересів з 13.09.2017 по 13.10.2017 року.

Пропозиції щодо внесення змін до проектів генеральних планів селища Новодонецьке та села Новомайорське подавати до Керменчицької сільської ради за адресою: Донецька обл., Великоновосілківський р-н, с-ще Керменчик, вул. Гагаріна, 4 тел. 92-6-35, Місюк М.М.

Завантажити план 

Завантажити зонінг Новодонецьке 

Завантажити план існуючого використання 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *